In het lentenummer van See All This een interview met Erwin Olaf door Robbert Ammerlaan, Hans den Hartog jager interviewt Viktor & Rolf en het favoriete schilderij van Jasper Krabbé. Vanaf 17 maart in de winkel.
0
In het lentenummer van See All This een interview met Erwin Olaf door Robbert Ammerlaan, Hans den Hartog jager interviewt Viktor & Rolf en het favoriete schilderij van Jasper Krabbé. Vanaf 17 maart in de winkel.
0
Met enige regelmaat doe ik de eindredactie van de NRC DeLuxe, onder andere ook voor deze DeLuxe met Marlene Dumas als gasthoofdredacteur.
‘In een restaurantkeuken zijn de hele dag zo’n tien personen aan het werk. Onthoud dat als u dit feestmenu bekijkt’, schrijft Marjoleine de Vos, die voor de feestspecial van NRC’s Het Blad alvast het kerstmenu thuis kookte. Ze adviseert de thuiskok dan ook: ‘het meeste is niet moeilijk om te maken, maar wel arbeidsintensief. Dus: begin tijdig!’
Verder in dit nummer van Het Blad: een interview met Arun Gandhi, de ‘kleinzoon’ van; een essay van Hans Steketee over de Oosterschelde; en chefkoks op wereldtournee. Met ook bijdragen van Wim Pijbes, Wilfried de Jong en Joël Broekaert.
Henk Wildschut fotografeert de realiteit achter ons dagelijks eten. Een opdracht van het Rijksmuseum ism NRC Handelsblad.
Koppen en intro’s, streamers en fotobijschriften. Zorgen dat een artikel op een krantenpagina past én mooi online komt te staan. Voor NRC werk ik als eindredacteur voor verschillende deelredacties (onder andere Cultuur, Weekend, Economie) en de centrale eindredactie.