Voor het Nederlands Foto Instituut, de voorloper van het Nederlands Fotomuseum, nu gevestigd op de Kop van Zuid in Rotterdam, maakte ik een paar jaar als eindredacteur en later als hoofdredacteur a.i. een tijdschrift over fotografie.
0
Voor het Nederlands Foto Instituut, de voorloper van het Nederlands Fotomuseum, nu gevestigd op de Kop van Zuid in Rotterdam, maakte ik een paar jaar als eindredacteur en later als hoofdredacteur a.i. een tijdschrift over fotografie.
0
In het derde nummer van See All This: een interview met Renzo Martens, Yannick Dangre over Marilyn Monroe, Nelleke Noordervliet over Gerard de Lairesse, Rainer Maria Rilke over Auguste Rodin en veel, veel meer.
Voor het weekblad Intermediair deed ik tussen 2000 en 2012 met enige regelmaat eindredactie.
Alain Passard is de chef-kok van het Parijse driesterrenrestaurant L’Arpège. Hij danst met prei en praat met een wortel, en is een kok die kookt met zijn ogen en oren. Het ‘zingen van het vuur’ vindt hij ‘net zo mooi als jazz.’
Passard is de gastredacteur van deze DeLuxe. Hij neemt de lezer mee naar zijn moestuin in de Sarthe, deelt zijn passie voor vintage design en stelde voor dit jaar het kerstmenu samen.
Ontwerper Joris Laarman is verrukt over de nieuwste technieken. „Ik wil van de wereld een mega-inspirerende plek maken, maar mijn kleinkinderen moeten er ook nog willen rondlopen.” Dit en meer verhalen over design in Het Blad, het maandelijkse magazine van NRC.