Met enige regelmaat doe ik de eindredactie van NRC DeLUXE, onder andere voor deze met de Franse mode-ontwerper Agnès B. als gasthoofdredacteur. Voor dit nummer schreef ik tevens een verhaal over fotograaf Ryan McGinley - ook te lezen op deze site.
0
Met enige regelmaat doe ik de eindredactie van NRC DeLUXE, onder andere voor deze met de Franse mode-ontwerper Agnès B. als gasthoofdredacteur. Voor dit nummer schreef ik tevens een verhaal over fotograaf Ryan McGinley - ook te lezen op deze site.
0
Het legendarische tijdschrift Avenue werd in 2001 opnieuw uitgebracht. Ik deed er redactie en eindredactie.
Alain Passard is de chef-kok van het Parijse driesterrenrestaurant L’Arpège. Hij danst met prei en praat met een wortel, en is een kok die kookt met zijn ogen en oren. Het ‘zingen van het vuur’ vindt hij ‘net zo mooi als jazz.’
Passard is de gastredacteur van deze DeLuxe. Hij neemt de lezer mee naar zijn moestuin in de Sarthe, deelt zijn passie voor vintage design en stelde voor dit jaar het kerstmenu samen.
Sinds september 2012 ben ik als freelance eindredacteur verbonden aan NRC Handelsblad. Voor onder andere de weekendbijlage, NRC DeLuxe, het kunstkatern en het economiekatern.
Koppen en intro’s, streamers en fotobijschriften. Zorgen dat een artikel op een krantenpagina past én mooi online komt te staan. Voor NRC werk ik als eindredacteur voor verschillende deelredacties (onder andere Cultuur, Weekend, Economie) en de centrale eindredactie.