In het lentenummer van See All This een interview met Erwin Olaf door Robbert Ammerlaan, Hans den Hartog jager interviewt Viktor & Rolf en het favoriete schilderij van Jasper Krabbé. Vanaf 17 maart in de winkel.
0
In het lentenummer van See All This een interview met Erwin Olaf door Robbert Ammerlaan, Hans den Hartog jager interviewt Viktor & Rolf en het favoriete schilderij van Jasper Krabbé. Vanaf 17 maart in de winkel.
0
In een dubbelinterview met Coen Verbraak vertellen Theo Maassen en zijn zus Judith hoe ze samen al al vier keer aan een sterfbed stonden: „Theo is voor mij nu in zijn eentje ons gezin van vroeger.”
Verder in Het Bla o.a.: columns van Claudia de Breij en Bas Heijne, en Marjoleine de Vos over lekker eten.
Alain Passard is de chef-kok van het Parijse driesterrenrestaurant L’Arpège. Hij danst met prei en praat met een wortel, en is een kok die kookt met zijn ogen en oren. Het ‘zingen van het vuur’ vindt hij ‘net zo mooi als jazz.’
Passard is de gastredacteur van deze DeLuxe. Hij neemt de lezer mee naar zijn moestuin in de Sarthe, deelt zijn passie voor vintage design en stelde voor dit jaar het kerstmenu samen.
Vanaf 2 februari bij de weekendkrant van NRC: Het Blad, in een nieuw jasje gestoken. Met verhalen, rubrieken en fotoseries die raken, verrassen en inspireren. In het eerste nummer een dubbelinterview met moeder en dochter Marita & Alma Mathijsen, een geweldige longread van Freek Schravesande over Knooppunt Hoevelaken en een prachtige fotoserie van Ilvy Njiokiktjien over gezinnen waar de moeder is overleden.
Mijn rol: ik doe de coördinatie en redactie, en het is een feest om hier aan mee te werken!
Het legendarische tijdschrift Avenue werd in 2001 opnieuw uitgebracht. Ik deed er redactie en eindredactie.